Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Șase localități din județ fără niciun caz de Covid

În șase comune din Gorj nu au fost raportate cazuri de Covid în ultimele două săptămâni, dar numărul lor se împuținează pe zi ce trece. Este vorba de Bărbătești, Borăscu, Bumbești-Pițic, Căpreni, Licurici și Turcinești.

Rata de infectare la nivelul județului este de 1,31. În scenariul roșu sunt patru comune: Crasna, Samarinești, Godinești și Roșia de Amaradia.  

Cea mai gravă situație este la Crasna, unde incidența Covid a ajuns la 6,57. Aici au fost raportate 31 de cazuri, elevii intrând de luni în online. Iar comunele Godinești și Samarinești au depășit pragul de 4 cazuri la mia de locuitori.

În municipiul Târgu Jiu, rata de infectare este de 1,46, fiind raportate un număr de 138 de cazuri.

Vineri, în Gorj s-au înregistrat alte 42 de noi cazuri de coronavirus. A fost raportat și un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 84 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: hipertensiune arterială, fibrilație atrială, chist cortical rinichi drept și insuficiență cardiacă.

Vizualizări: 2,586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: