Şase mii de români sancţionaţi într-o singură zi

Poliţiştii au intervenit luni la peste 2.350 de evenimente la care au fost solicitaţi pentru a oferi ajutor celor aflaţi în nevoie sau pentru a menţine ordinea publică. Aceştia au aplicat aproape 6.000 de sancţiuni contravenţionale unor persoane care au încălcat normele sociale şi au reţinut permisele a 334 de şoferi care puneau în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

Poliţiştii au aplicat 5.832 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.000.000 de lei, pentru neregulile constatate. În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, pentru creşterea siguranţei în trafic, au fost constatate 69 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Totodată, au fost reţinute 334 de permise de conducere şi au fost retrase 106 certificate de înmatriculare.

Poliţia Română acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunităţii şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune, arată un comunicat al instituţiei. (A.A.)

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: