Dosare penale pentru doi bărbați din Plopșoru

Poliţiştii din Turceni s-au sesizat luni cu privire la faptul că un bărbat de 40 de ani, din comuna gorjeană Plopșoru, a tăiat fără drept 14 arbori specia gârniță și cer din pădurea din Văleni. Arborii aveau diametrele la cioată cuprinse între 25 și 55 cm, fiind tăiați în bucăți și lăsați pe loc, urmând ca autorul să revină ulterior pentru a-i lua.

"Întreaga cantitate de material lemnos a fost inventariată și predată în custodie unui pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Turceni. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăiere ilegală de material lemnos", arată IPJ Gorj.

Totodată, polițiștii au surprins în flagrant delict un alt bărbat de 40 de ani, din  comuna Plopșoru, care ar fi tăiat, fără drept, din pădurea situată pe raza localității, cinci arbori de esență salcâm cu diametrele la cioată de aproximativ 30 cm fiecare, pe care i-a fasonat în mai multe bucăţi, ulterior transportându-le către domiciliul său.

În cauză s-a întocmit dosarul penal pentru săvârșirea infracţiunilor tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, arată IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 1,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: