Săvoiu: Dian Popescu încetează să mai existe ca lider politic

Liderul Partidului Forţa Civică Gorj, Ion Săvoiu, a lansat atacuri dure la adresa liderului PNL Dian Popescu şi asupra PSD Gorj şi candidatului pentru Senat, Mihnea Costoiu. El a fost „inspirat“ de şedinţa Comitetului Executiv al PSD Gorj, la care au participat câţiva primari liberali de pe colegiul II de Senat. El l-a numit pe Mihnea Costoiu „candidatul nesimţit al unui partid nesimţit”. Mai mult, l-a atacat dur pe Dian Popescu, despre care spune că nu mai există ca lider politic după ce primarii lui au fost la şedinţa PSD.

Ion Săvoiu crede că Mihnea Costoiu este „o opțiune nesimțită a unui Partid Nesimțit“. Dar cele mai multe comentarii a făcut pe faptul că primarii PNL din Rovinari, Drăguţeşti, Bîlteni, Bărbăteşti, Urdari, Săcelu şi Polovragi au participat la şedinţa la care PSD şi-a ales candidatul, în condiţiile în care şi colegul lor liberal Mihai Mazilu candidează. „Astăzi (n.red-ieri), nu mai puțin de șapte primari liberali au trecut, de facto, la PSD, adică la Partidul Nesimțit“. Săvoiu se îndoieşte că Mihai Mazilu, candidatul PNL, va fi susţinut de liberali. „Odată cu înrolarea celor şapte primari liberali în Partidul Nesimțit, Dian Popescu încetează să mai existe ca lider politic. În acest moment se dovedește că Dian Popescu a mințit când a anunțat gorjenii că primarul liberal Mihai Mazilu a fost desemnat și este susținut de primarii liberali pentru Senatul României. S-a văzut că primarii liberali susțin candidatul nesimțit propus de Partidul Nesimțit și nu m-ar mira deloc să aflu că însuși Mazilu se va vinde pentru a-l vota și el pe Costoiu“, a mai transmis Săvoiu. El a mai spus că destructurarea PNL Gorj sub coordonarea lui Dian Popescu este un atac la adresa opoziției şi a democrației. „De-acum e inutil să mai vorbim de blatul opoziției cu PSD pentru că, odată cu dezertarea celor șapte liberali, nimeni nu mai poate spune unde începe și unde se termină, în Gorj, PSD“, se mai arată în comunicatul de presă.

REPLICĂ

Dian Popescu nu a dorit ieri să comenteze afirmaţiile lui Săvoiu. Pe parcursul zilei de ieri, Dian Popescu a declarat că primarii săi au fost păcăliţi de Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj. I-a chemat la o şedinţă pentru discutarea unor proiecte, nu una politică, susţine Popescu.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: