Giorgi contestă excluderea. Ciolocoi: Este strângătorul de serviciu!

Gabriel Giorgi va face uz de toate căile pe care le are la dispoziţie pentru a contesta excluderea sa din PNL, ameninţând chiar şi cu instanţa. „Giorgi face parte din strângătorii de serviciu care vrea să distrugă partidul”, spune vicepreşedintele PNL Gorj, Mădălina Ciolocoi.

Exclus joia trecută din PNL, Giorgi spune că va contesta decizia la comisia de arbitraj judeţeană, ulterior la comisia de la nivel naţional şi chiar în justiţie. Giorgi spune că din cei 150 de membri câţi trebuiau să-şi exprime votul doar 80 s-au prezentat, restul nedorind să ia parte la această „mascaradă”. „Domnul Dian nu este în măsură să mă trimită la PSD, este în măsură să se trimită pe el unde îi este locul nu pe mine. Ar trebui să-i dau o replică pe măsură, dar nu mă cobor la nivelul lui”, spune Giorgi, referitor la spusele liderului partidului care a declarat că, prin excludere, i-a oferit posibilitatea să treacă în barca pesediştilor. „Deocamdată sunt independent, nu intenţionez să intru în vreun partid politic, iar dacă o fac o să merg într-un partid pe care îl interesează omul de rând”, a comentat Giorgi.

Exclus din PNL, acesta contestă votul. „Votul nu s-a derulat statutar, pentru că trebuiau organizate cabine de vot ori acolo au împrăştiat bileţele şi a votat fiecare la locul unde stătea”, a spus Gabriel Giorgi.

Giorgi: Să facă dovada că am semnat convocatorul

De cealaltă parte, liderii liberali spun că exprimarea votului s-a făcut legal. „De unde are aceste informaţii şi de unde poate dovedi că nu a fost statutar din moment ce dumnealui nu a fost acolo? Am urmat toate prevederile statutare”, a spus Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinte PNL Gorj.

„Vă asigur că a fost invitat, a primit şi recomandată şi pe mail şi mesaj pe mobil. Să solicite dovada la partid, nu în presă”, a răspuns Ciolocoi replicându-i că „l-am putea trece la strângătorii de serviciu care sunt în toate partidele. Este un nou termen care a apărut datorită oamenilor de pe ici, colea, din politică, care, în orice tip de alegeri sau de activităţi fac aceste afirmaţii, să omoare partidul”, a mai spus Ciolocoi.   

 „Nu este adevărat, să facă dovada înştiinţării mele oficiale. În mod normal ar trebui să-mi trimită un mandat poştal, eu trebuie să semnez de primire, să facă ei dovada că s-a întâmplat aşa ceva”, a mai spus Giorgi.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: