Săvoiu: "Nu e adevărat că Ciurel a strâns bani negri pentru europarlamentare!"

Preşedintele Partidului Forţa Civică Gorj, Ion Săvoiu, arată într-o postare pe facebook că fotbaliştii de la Pandurii sunt în continuare neplătiţi, deşi au îndeplinit obiectivul impus de acţionari. Săvoiu susţine că de fapt echipa a fost lăsată fără bani, iar performanţa chiar îi încurcă pe aşa-zişii finanţatori.

"Fotbaliștii de la Pandurii Tg Jiu au depasit baremul de puncte fixat de vicele PSD Mihai Prunariu. Dar, surpriză: actualul vice PSD Prunariu și fostul vice PSD Ciurel nu au achitat, inca, restantele financiare catre fotbalisti. Nici salariile, nici primele. Nici macar salariile pe luna februarie nu s-au platit, desi suntem, iata, in 10 aprilie! Concluzia? Nu contra-performantele sportive din trecut au determinat tovarasii de la PSD sa taie salariile si primele, ci lipsa banilor din conturile clubului. Odată terminati banii lasati de Marin Condescu, fotbalistii si antrenorii au ramas … pe drojdie. 
Ne amintim cu totii ca Ciurel spunea anul trecut ca CEO va da bani la Pandurii doar după ce va disparea de la echipa Condescu. Au trecut trei luni de la plecarea lui Condescu, dar Ciurel intarzie cu banii. 
Fireste ca cei care spun ca in ultimele saptamani Ciurel a strans bani negri pentru europarlamentare mint. Oricum, pentru haosul financiar de la Pandurii este, totusi, o scuza destul de buna. Chiar daca – insist - nu e nimic adevarat. Cum sa stranga Ciurel, care a fost vice la PSD, deci un om foarte corect, bani negri pentru europarlamentare?", este postarea lui Săvoiu pe facebook.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: