Tudor Gheorghe va concerta la Târgu Jiu

Un eveniment cultural de marcă va avea loc în municipiul Târgu Jiu. Binecunoscutul artist Tudor Gheorghe va susţine un concertîn sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor, în data de 7 mai, la ora 19.00. Preţul unui bilet este 50 de lei.

Maestrul Tudor Gheorghe va susţine la Târgu Jiu un concert extraordinar, în cadrul turneului “Lecţia”. Cu acest turneu Tudor Gheorghe va ajunge în mai multe localităţi din România şi în Republica Moldova. Artistul a concertat ultima dată pentru publicul gorjean în urmă cu circa 2 ani.  “Pe data de 7 mai are concert. Nu ştiu deocamdată dacă rămâne aici peste noapte. Va fi un recital de excepţie, aşa cum se întâmplă de fiecare dată”, a spus Vasile Dobrotă, organizatorul concertului. Cei care îl îndrăgesc pe marele maestru aşteaptă de luni bune sosirea sa în Gorj. “Am venit să mă interesez pentru îmi plac foarte mult spectacolele lui Tudor Gheorghe şi vreau să vin împreună cu prietenii. Dacă nu venea aici aveam de gând să merg la Vâlcea, sau în oricare alt oraş vecin numai pentru a-l vedea. Îl apreciez foarte mult”, a spus o tânără.

CONDIŢII

De remarcat sunt însă condiţiile proaste de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Nici altă dată, şi probabil nici acum, maestrul Tudor Gheorghe nu se va sfii să atragă atenţia asupra condiţiilor din sala de spectacol. Acum câteva săptămâni la Târgu Jiu a fost folkistul Nicu Alifantis. Şi publicul, dar şi instrumentele electronice au îngheţat în sala Casei de Cultură.

SPECTATORI

Pe de altă parte, o problemă o reprezintă şi dezinteresul publicului. De exemplu, spectacolul inedit de care urma să fie susţinut de mentalistul Cristian Gog în data de 1 aprilie nu s-a mai ţinut deoarece au fost cumpărate doar câteva zeci de bilete.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: