Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Scandal după căderea fizică a tricolorilor

România a obţinut primul punct de la EURO, 1-1 cu Elveţia, iar "tricolorii" sunt obligaţi să câştige meciul cu Albania pentru a trece de faza grupelor. Elevii lui Iordănescu au căzut din punct de vedere fizic în partea a doua a reprizei secunde, iar doi fotbalişti au solicitat schimbări din cauza accidentărilor.
Fostul medic al echipei naţionale, plecat cu scandal de la FRF, a rămas pur şi simplu stupefiat de modul în care s-a prezentat România din punct de vedere fizic. Pompiliu Popescu dă vina pe noul staff medical al echipei naţionale despre care spune că nu a ştiut cum să recupereze fotbaliştii deşi meciul cu Elveţia s-a jucat la cinci zile distanţă faţă de partida cu Franţa, iar elveţienii au avut o zi în minus de odihnă.
Pompiliu Popescu îl consideră principal vinovat pentru această situaţie pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care a înlocuit staff-ul medical fără a ţine cont de modul în care s-a lucrat până acum. (A.P.)

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: