Pandurii: Primul antrenament, condus de preparatorul fizic

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu s-au reunit  marţi seară la Târgu Jiu unde au efectuat un prim antrenament sub comanda preparatorului fizic Ionuţ Stelescu şi a staff-ului tehnic şi medical al antrenorului Edward Iordănescu. Antrenorul a lipsit, probabil ca un semnal către cei care ar trebui să se ocupe de rezolvarea problemelor financiare de la club. Contractul acestuia expiră peste câteva zile.

La reunire au fost prezenţi o mare parte dintre jucătorii care se află sub contract cu Pandurii dar şi opt jucători de la echipa a doua. La primul antrenament s-au prezentat 24 de fotbalişti, 16 dintre aceştia din lotul care a evoluat sezonul trecut la Pandurii: Stanca, Lazar, Erico da Silva, Unguruşan, Pleaşcă, Vasiljevic, Acsinte, Mrzljak, Grecu, Răuţă, Nistor, Hora, Piţian, Trifu, Şendroiu şi Vali Munteanu care a revenit după un împrumut în prima parte a acestui an, precum şi jucătorii echipei a doua: Negrilă, Predescu, Dănăricu, Mărgărit, Trocan, David, Pârcălabu şi Erdei.
Echipa se va pregăti la Târgu Jiu până la finalul acestei săptămâni, vineri urmând să fie programată vizita medicală.

De pixul cui depinde contractul lui Edi Iordănescu
Antrenorul Edi Iordănescu şi-a dat acceptul de principiu să continue la Pandurii, dar nu a semnat contractul. Aşteaptă ca acţionarii care i-au promis stabilitate financiară să se ţină de cuvânt, dar asta nu se prea poate în lipsa finanţării de la CE Oltenia. „Edi are cerinţe normale, să avem acordul verbal al câtorva jucători pe care îi avem pe listă, suntem avansaţi cu doi dintre ei, este problema financiară. Vrea să reuşim să organizăm din toate punctele de vedere perioada de inter-sezon, adică să avem echipament, medicamente, să pregătim cantonamentul, avionul. Sunt şi alte lucruri mici care ţin de bucătăria noastră”, a spus preşedintele clubului, Narcis Răducan.
Răducan nu vrea să se gândească la scenariul în care Edi Iordănescu nu va semna contractul la finalul acestei luni. Un singur lucru ar împiedica semnarea contractului. „Dacă nu se strică pixul, nu văd ce s-ar putea întâmpla, şi avem şi de rezervă”, a spus acesta.

Vizualizări: 699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: