Scandal în centrul orașului. Polițiști și jandarmi, la fața locului!

Scandal în centrul municipiului Târgu Jiu. Mai mulți polițiști și jandarmi au fost chemați pe Calea Eroilor să aplaneze un conflict ce ar fi izbucnit, susțin martori, după ce un șofer ar fi fost atenționat de un echipaj de Poliție că a parcat neregulamentar. 

Conducătorul auto ar fi devenit recalcitrant și a pornit un scandal monstru. În timp ce oamenii legii chemați la fața locului încearcă să facă ordine, traficul în zonă a fost blocat minute bune.

Calea Eroilor este o mare provocare pentru șoferi. Locurile de parcare din zonă sunt insuficiente și mulți șoferi încalcă regulile și ajung să parcheze neregulamentar chiar dacă încurcă circulația și riscă să fie amendați. 

 Nu mai puțin de cinci echipaje de poliție și o dubă a Jandarmeriei au ajuns imediat la fața locului pentru a calma șoferul nemulțumit de atitudinea și modul în care a fost abordat de polițistul local. ”Nu am făcut nimic. Am totul în regulă și a început să se ia de mine. Vrea să-și ia grade pe spinarea mea. Nu e posibil să chemi cinci echipaje cu zeci de polițiști și jandarmi care să-mi verifice mașina. Am copil în mașină. Nu am făcut nimic, doar am oprit puțin aici. Parcă aș fi infractor", țipa șoferul supărat.


Totul s-a întâmplat sub privirile trecătorilor, curioși să vadă de ce au fost desfășurate în zonă atâtea efective de polițiști și jandarmi. ”Nu este posibil așa ceva. Atâtea mașini de poliție pentru nimic. E doar un șofer nervos pe atitudinea și abordarea poliției locale. Probabil au văzut că are numere de Vâlcea și s-au gândit să-l pescuiască. Vai de noi, stau 20 de polițiști și jandarmi înarmați lângă un șofer. Când e cazul de ceva grav nu se îngrămădesc așa", vorbea un trecător.
Martorii au postat live pe Facebook intervenția în forță a organelor de ordine din Gorj.


De precizat este faptul că zona respectivă este destul de aglomerată pe tot parcursul zile și asta din cauza din cauza numărului mare de mașini staționate.


Polițiștii ajunși la fața locului vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și cel mai probabil dacă va fi găsit vinovat, șoferul recalcitrant va fi sancționat.

Actualizare: "Un politist din cadrul Biroului Rutier a legitimat un conducător auto care era parcat neregulamentar în zona respectiva, constatând faptul că nu are asigurare valabila. Deoarece bărbatul a devenit recalcitrant, polițistul a solicitat sprijinul patrulei de intervenție. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 2.160 de lei, pentru neregulile constatate la regimul rutier.
De asemenea, a mai fost aplicata o sancțiune contravențională la Legea 61/1991, în cunatum de 1000 de lei, pentru tulburarea ordinii publice", a comunicat IPJ Gorj, în urma incidentului.

Galerie foto




Vizualizări: 4,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: