Scandal între doi bărbați. Unul a ajuns în arestul poliției!

Locuitorii unui cartier din municipiul Târgu Jiu au fost martorii unui scandal ce a izbucnit între doi tineri. Oamenii au sunat la 112, iar la fața locului au fost solicitați polițiștii gorjeni. Conflictul, care s-a produs pe fondul consumului excesiv de alcool, a avut loc pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Târgu Jiu.

Unul dintre bătăuși a ajuns în spatele gratiilor.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de alcool, doi tineri, în vârstă de 25 și 26 de ani, din Târgu Jiu, s-au agresat reciproc, provocând de asemenea daune materiale prin spargerea unui geam ce aparține unei societăți comerciale și distrugerea unui telefon mobil.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

În urma probatoriului administrat de către polițiști, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul în vârstă de 26 de ani, sub aspectul săvârșirii în concurs a infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ulterior, față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj, urmând ca în cursul zilei de 11 februarie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: