Scandal la fabrica Leoni de la Sadu. Poliţia face verificări!

Un scandal a avut loc miercuri, 6 iunie, la fabrica de componente auto Leoni din Bumbeşti Jiu. Doi salariaţi s-au luat la bătaie în timp ce se aflau la muncă. Scandalul a fost anunţat la poliţie, iar autorităţile fac acum verificări în acest caz.

La doar o săptămână de la începerea activităţii, Leoni a intrat din nou în atenţia opiniei publice după ce, miercuri, în incinta fabricii de componente auto a avut loc o altercaţie între salariaţi. Conform unor surse neoficiale, scandalul a pornit de la faptul că şefii fabricii au luat decizia de a grăbi puţin producţia, dat fiind faptul că rămăseseră în urmă cu comenzile, mărind tempoul pe benzile de lucru, fapt ce a creat nemulţumiri în rândul salariaţilor, care ar fi şi oprit lucrul din acest considerent. Mai mult decât atât, s-a ajuns la altercaţii fizice ce s-au aplanat abia la sosirea poliţiştilor.

Alte surse spun că, de fapt, a fost un conflict care s-a iscat între doi muncitori care se aflau la benzile de lucru, după ce unul dintre aceştia ar fi pornit muzica pe telefon, deranjându-l pe celălalt. Cei doi s-ar fi împins şi s-ar fi lovit reciproc chiar la spălător.

Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului, prin apel 112, iar cei doi scandalagii au fost luaţi la întrebări de oamenii legii, atât în fabrică, dar şi la sediul poliţiei, în Bumbeşti Jiu.

Poliţiştii gorjeni fac acum verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. „Au fost înregistrate două petiţii în urma conflictului. Poliţiştii fac verificări în baza acestor petiţii”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.       

Pentru fabrica Leoni prestează activitate circa 500 de persoane, mare parte dintre muncitori fiind din rândul tinerilor.

Vizualizări: 10,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: