Uciderea Laurei, reconstituită. Crima a fost premeditată!

Poliţiştii din Belgia au făcut reconstituirea crimei în care a fost ucisă o tânără din Târgu Cărbuneşti. Laura, care se prostitua de puţin timp sub aşa-zisa protecţie a iubitului ei, a fost ucisă luna trecută cu 50 de lovituri de cuţit şi ciocan.

Tânăra de 21 de ani l-a primit în apartamentul închiriat pe Maikel Etta, de 24 de ani, care voia să îşi recupereze banii pentru o prestaţie anterioară de care nu a fost mulţumit. Se întâmpla pe 23 mai, în jurul orei 20.00.

Maikel Etta a fost dus miercuri în apartamentul în care a avut loc crima, pentru a reconstitui pas cu pas cele întâmplate. Tânărul şi-a premeditat crima, pentru că avea la el un cuţit şi un ciocan.

Iubitul Laurei, deşi se afla în apartament, nu a reacţionat, deşi fata a fost lovită de 50 de ori. Abia când criminalul a plecat, l-a abordat, văzându-l plin de sânge. L-a luat la bătaie când era deja în stradă, iar un echipaj de poliţie i-a văzut şi i-a luat la întrebări, aflând despre teribila faptă.

Moartea Laurei i-a surprins pe prietenii din copilărie ai acesteia, pentru că a fost o elevă foarte bună la Târgu Cărbuneşti. Era chiar la facultate, la Petroşani, dar a renunţat la studii pentru a-şi urma aşa-zisul iubit, care de fapt a exploatat-o sexual. De altfel, mama Laurei crede că fata ei a fost forţată să se prostitueze.

Vizualizări: 8,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: