Scandal la un restaurant din Motru

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Motru au întocmit dosar penal pe numele a doi tineri, suspectaţi de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Faţă de suspecţi a fost dispusă măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

În noaptea de 16 decembrie a.c., la ora 04:00, Poliţia municipiului Motru a fost sesizată de către angajatul unui restaurant din municipiu, cu privire la faptul că doi clienţi, în timp ce se aflau în incinta localului, s-au lovit reciproc, tulburând ordinea şi liniştea publică.

Deşi cele două persoane implicate în scandal nu au mai fost găsite la faţa locului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre G.M.S., de 23 ani şi V.A.P., de 24 ani, ambii din municipiul Motru.

Poliţiştii i-au depistat pe cei doi suspecţi şi i-au condus la sediul poliţiei.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au constatat că, în timp ce se aflau în incinta restaurantului, între cei doi tineri a avut loc un conflict spontan. Conflictul dintre cei doi tineri a degenerat. Suspecţii s-au lovit reciproc, au provocat scandal şi au tulburat ordinea şi liniştea publică în incinta localului, fapt ce a determinat ca mai mulţi clienţi să părăsească incinta unităţii.

În după-amiaza zilei de 16 decembrie a.c., poliţiştii i-au prezentat pe cei doi suspecţi cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru. Propunerea de arestare preventivă a fost respinsă, faţă de suspecţi fiind dispusă măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor şi stabilirea răspunderii judiciare a suspecţilor.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: