Ce cadouri primeşte Nicolae Sarcină de ziua lui

Cel mai bogat om din județul Gorj, cu o avere de aproape 40 de milioane de euro, își serbează onomastica prin muncă alături de angajații săi. Nicolae Sarcină, deținătorul Companiei Succes Nic Com SRL este mândru că poartă numele sfântului Nicolae și în ciuda unei averi colosale, se consideră un om modest care sărbătorește ca orice gorjean. Acesta ne-a mărturisit care ar fi cadoul cel mai de preț pe care și l-ar dori din partea salariaților săi dar și cum va sărbători mâine Sfântul Nicolae.

Cel mai mare om de afaceri pe care îl are Gorjul în acest moment va sărbători Sfântul Nicolae prin muncă alături de angajații săi. Nicu Sarcină va fi și anul acesta un Moș Nicolae bogat pentru cei aproape 10.000 de salariați. Acesta ne-a mărturisit că, de ziua lui va organiza o masă festivă și va închina un pahar de șampanie alături de personalul Tesa. ”În fiecare an, de Moș Nicolae îmi scot salariații la o masă festivă și petrecem ca orice oameni. Închinăm un pahar de șampanie și ne simțim bine. Mă simt foarte bine să îmi văd angajații fericiți și mulțumiți, este poate cea mai mare bucurie. Sunt un om modest care se bucură alături de echipa lui”, a declarat Nicolae Sarcină.

Cadouri

Chiar dacă poziția socială pe care o ocupă îi permite să-și sărbătorească ziua numelui în orice colț al lumii, Nicolae Sarcină preferă compania prietenilor și a oamenilor alături de care a reușit. Cadourile nu sunt nici ele deloc de neglijat. ”De obicei primesc cadouri sugestive, haine sau ghete marca Roberto Cavalli, îmi plac foarte mult și prietenii știu asta. O altă pasiune sunt stilourile Mont Blanc, am deja cinci astfel de stilouri pe care bineînțeles nu le țin de bibelou, le folosesc. Primesc foarte multe urări de bine și asta mă bucură cel mai mult”, a adăugat Nicu Sarcină. Nici angajații companiei Succes nu uită de ziua șefului lor. ”De cele mai multe ori primesc și câte o garoafă de la angajații mei sau mă sună să îmi ureze sănătate. Sunt lucruri mărunte care mă fac fericit”, a mărturisit cel mai mare om de afaceri din Gorj.

DORINŢĂ

Cea mai mare dorință pe care o are Nicu Sarcină și care nu se poate cumpăra în bani este zâmbetul celor ce îl înconjoară. ”Sunt lucruri care nu se pot cumpăra cu bani. Mi-aș dori ca pe 99% din salariații și partenerii mei de afaceri să îi văd cu zâmbetul pe buze, să am prieteni pe care să pot conta, acesta este cel mai mare cadou pe care îl poate avea un om, un prieten pe care să contezi”, a mărturisit Nicolae Sarcină.

SĂRBĂTORI

Celebrul afacerist gorjean va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie și cele două fete ale sale. Preferă mâncarea tradițională și în special pe cea a mamei sale. ”Sărbătorile le petrec acasă, lângă fetițele mele, la mama. Este locul cel mai potrivit în care să îți petreci sărbătorile, cu sarmale și mâncare tradițională”, a adăugat Sarcină.

CAMPANIE

Ca în fiecare an de sărbători, și anul acesta compania Succes va oferi sprijin familiilor nevoiașe din județul Gorj. ”Compania Succes are doi angajați care se ocupă special de această campanie de ajutorare în prag de sărbători. Anul acesta zece cazuri mai deosebite vor primi cadouri”, a declarat Nicolae Sarcină.

Vizualizări: 375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: