Scandal pe transportul minerilor. Acuzaţii!

Salariaţii de la Turceni riscă să nu aibă cu ce ajunge la serviciu. Firma care asigura transportul minerilor nu mai vrea să presteze acest serviciu pentru că societatea încă nu a prelungit contractul. Sindicalistul Eugen Iovan susţine că Directoratul CE Oltenia are interese în această „ecuaţie” şi trage un semnal de alarmă.

„Prestatorul, de vreo două săptămâni, nu mai vrea să presteze serviciul. S-a retras. Domnul Bălăcescu (n.r. Ovidiu Bălăcescu, membru în Directorat) a tot învârtit treaba şi nu a rezolvat-o. Eu sper să o rezolve. Nu cred că riscă să lase unitatea să se oprească. Până acum nu au fost probleme. Domnul Bălăcescu este direct răspunzător. Din câte am înţeles, nu este bunăvoinţă. Domnul Bălăcescu se opune la toate”, a declarat sindicalistul din Turceni, Eugen Iovan.

Peste o mie de salariaţi nu ar avea cu ce să ajungă la muncă dacă acest contract nu va fi semnat cât mai curând. „Cred că vrea să aducă o altă firmă, dar să nu ne pună în pericol transportul pentru salariaţi. Avem 27 de trasee pentru 1300 de salariaţi. Îi avem grupaţi pe ture. Când nu vine o tură, nu vine tura pentru toată termocentrala, la toate locurile de muncă. Oamenii cu ce să vină la serviciu?”, s-a întrebat liderul de sindicat. (A.A.)

Vizualizări: 2,382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: