Scene de coşmar: Şi-a bătut iubita cu ciocanul și s-a sinucis!

Un bărbat din Telești și-a pus ieri capăt zilelor, iar femeia pe care o iubea se zbate între viață și moarte, după ce el a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan în cap și pe corp. Nenorocirea s-a întâmplat la Tismana, la câteva sute de metri de celebra mănăstire de aici, în urma acestui scandal doi copii minori rămânând acum în grija rudelor.

Alexandra Ungureanu are 23 de ani și a fost căsătorită cu un bărbat care a plecat la muncă în Italia și care nu a mai fost interesat de soarta ei, un amic al acestuia, din Telești, îndrăgostindu-se lulea de tânăra care creștea cum putea doi copii de 4 și 6 ani. Emil Mang, de 37 de ani, era însă extrem de gelos, fiind tot timpul obsedat de faptul că femeia l-ar înșela, după cum spun rudele acesteia, deși tot ele susțin că Alexandra nu i-a dat niciodată motive să creadă așa ceva. Duminică seara cei doi s-au certat din cauza unor datorii acumulate la o garsonieră pe care o aveau la Târgu Jiu, dar și pentru faptul că el își cumpărase un calculator și un televizor.

Bărbatul și-a luat electronicele din casa de la Tismana, s-a urcat într-o mașină și dus a fost, dar luni după-amiază s-a întors din nou la iubita sa, cei doi rămânând singuri pe parcursul nopții într-o cameră. În casă mai erau copiii femeii și mama acesteia, dar nimeni nu a auzit nici un zgomot sau țipăt de ajutor. Ieri dimineața mama Alexandrei, împreună cu fiica acesteia, au strigat după ea, îngrijorate că femeia nu se trezise ca să își trimită fata la grădiniță. Când au intrat în camera Alexandrei au avut parte de o imagine care le va marca pentru tot restul vieții.

Coșmarul sângelui de pe tavan

Camera respectivă arăta ca într-un film horror. Femeia era dezbrăcată în pat și zăcea într-o baltă de sânge. Pe pereți și chiar pe tavan erau numai urme de sânge, iar lucrurile în cameră și în bucătărie erau pline, de asemenea, de urme de sânge. Anchetatorii au descoperit urme de sânge inclusiv la mai multe cabluri care alimentau cu energie becurile din cameră și bucătărie, semn cel mai probabil că bărbatul a încercat să o electrocuteze pe femeie, după urmele de sânge de pe frigider și aragaz fiind de presupus că aceasta a încercat din răsputeri să se apere.

Vecinii au auzit-o pe mama Alexandrei țipând după ajutor și au rămas îngroziți când au aflat ce s-a întâmplat. „Eu am intrat acolo în cameră că nu știam dacă mai trăiește sau nu și dacă are nevoie de ajutor, că vecina tot striga că îi moare fata și să facem ceva. M-am speriat când am intrat acolo. Era sânge peste tot, iar ea era complet goală și trasă dintr-o baltă de sânge. Mai gemea săraca, dar nu știu dacă o mai fi trăit că era lovită rău de tot. Avea atâta sânge pe ea că nu mai părea în viață”, a povestit, îngrozită, una dintre vecine.

Dusă la București

Alexandra Ungureanu a fost preluată de urgență de un echipaj medical de la Ambulanță, preț de câteva ore femeia fiind stabilizată în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Ulterior, medicii au solicitat un elicopter SMURD, care a dus-o direct la București, unde chirurgi super-specializați urmau să încerce să o mențină în viață, pronosticul în privința evoluției sale fiind destul de rezervat.

Pe Emil Mang nu l-a mai văzut nimeni de luni seara, de abia ieri la prânz polițiștii descoperindu-i trupul neînsuflețit atârnând de creanga unui arbore aflat nu departe de casa în care a comis atrocitățile respective. Cei care îl cunosc spun că era atât de gelos încât o trezea și noaptea din somn pe Alexandra pentru a o verifica și a vedea dacă nu cumva stă pe sub pătură cu telefonul în mână și trimite SMS-uri altor bărbați. Cadavrul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, medicii urmând să stabilească azi cauzele exacte ale decesului.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: