Schimbările din prima lună a administraţiei Ciobotărică

Adunarea Generală a Acţionarilor CE Oltenia va lua act în şedinţa din 15 februarie de demisia lui Radu Cristian Pop din Consiliul de Supraveghere. Acesta a preferat un post de execuţie în cadrul companiei, fiind numit director al Direcţiei de Management Proiecte si Reprezentare Instituţională.

Nu este singura noutate din conducerea CE Oltenia de după revocarea lui Laurenţiu Ciurel în 4 decembrie şi numirea lui Laurenţiu Ciobotărică. Prima schimbare s-a produs la Divizia Energie, unde Aurel Medinţu a fost înlocuit cu fostul lui adjunct Ionel Ilie. A urmat schimbarea şefei de la Juridic, Laura Manea, înlocuită cu Dorina Jianu, care conduce Direcţia Legislaţie şi Guvernanţă Corporatistă. Şi şefa de la Resurse Umane, Valentina Trofin, a fost transferată la Termocentrala Turceni, locul fiind ocupat temporar de Sorin Olaru. Urmează însă ca structura să fie preluată de o tânără venită din afara companiei, Petra Patricia Pătraşcu. La o parte a fost dat şi Ion Ruşeţ, şeful Departamentului Relaţii cu Comunitate. Practic, departamentul a fost desfiinţat şi mai mulţi lideri sindicali care se aciuaseră aici au fost trimişi în producţie. Urmează a se înfiinţa o structură nouă, care va fi condusă, potrivit unor surse, de Elena Zamfir, care răspunde acum de relaţia cu presa.

În companie a revenit şi Daniel Pităroiu, fost director de Divizie Financiară, care plecase să lucreze la firmele omului de afaceri Ion Iordache. Pe un post de economist a fost adus la Târgu Jiu şi Octavian Graure, care era contabil la Işalniţa. Graure a fost în trecut directorul Complexului Energetic Turceni, dar nu poate primi o funcţie de conducere în echipa Ciobotărică, din cauză că este trimis în judecată în dosarul Turceni-Rovinari, alături de Ponta, Şova, Ciurel şi Cristea.

Schimbările nu se opresc aici. O firmă de recrutare caută deja directori pentru diviziile Energie şi Dezvoltare, ocupate acum de Ionel Ilie şi Ion Petroniu.

Vizualizări: 227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: