Școlile cu cei mai puțini elevi care au susținut Evaluarea. Rezultate!

Au fost școli în județul Gorj unde au susținut examenul de Evaluare Națională cel mult patru elevi. Două dintre aceste unități de învățământ sunt la doi pași de municipiul Târgu Jiu. În comuna Turcinești și în localitatea Arcani sunt tot mai puțini copii în fiecare an. În acest an, doar patru copii au susținut Capacitatea în fiecare dintre cele două școli, dar nu sunt singurele unități școlare unde bate vântul tot mai rău cu fiecare an.

La Școala Gimnazială Grigore Geamănu, din Turcinești, s-au înscris doar patru elevi să susțină examenul de Evaluare Națională. Cea mai mică notă a fost 4.35. un elev a fost notat cu 5.30, iar ceilalți doi, cu 8.65.

Tot patru elevi din cele patru sate din comuna Arcani au dat examen la școala din centrul comunei. Doi au luat peste 8, iar ceilalți doi au fost notați cu 5.70, respectiv 7.25. La școala din satul Cernădia, Baia de Fier, tot patru copii s-au înscris pentru Evaluarea Națională. Unul a lipsit, unul a luat aproape 2, iar ceilalți doi au fost notați cu 4.87, respectiv 7.17.

Cinci elevi au fost înscriși la Școala din Budieni, Scoarța. Cea mai mică notă a fost 1.20, iar cea mai mare notă a fost 8.05.

Elevi puțini au fost înregistrați și în Săcelu sau în satul Rugetu, din Roșia de Amaradia.

Rezultatele obținute de elevii gorjeni, la Evaluarea Națională, pot fi consultate pe site-ul edu.ro.

Vizualizări: 1,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: