Zeci de note de 1, la Evaluarea Națională

Pe lângă cele șase medii de zece obținute de elevii gorjeni la Evaluarea Națională, sunt și copii care nu au învățat mai deloc pentru primul examen din viața lor. Așa se face că sunt circa o sută de note între unu și doi în județul Gorj. Au fost și elevi care au primit doar punctul din oficiu. Și ei vor fi însă repartizați fără probleme la un liceu din județ.

Cei nemulțumiți de notele obținute au formulat contestații și așteaptă rezultatele finale. După afișarea primelor rezultate, doar șase elevi din județul Gorj au reușit să obțină nota maximă la ambele probe ale examenului de Evaluare Națională. Vești nu la fel de bune au primit zeci de elevi care s-au trezit notați cu 1.

Potrivit site-ului edu.ro, în județul Gorj, au fost înregistrate 84 de note între 1 și 2, la Evaluarea Națională. Nouă copii din Plopșoru, Bâlteni, Telești, Târgu-Cărbunești și Târgu Jiu au obținut doar punctul din oficiu. Ei au fost notați cu nota 1.

Luni, elevii nemulțumiți de rezultate au putut să depună contestații. Urmează ca notele finale să fie afișate pe 27 iunie. În județul Gorj, peste 3.000 de elevi au susținut Evaluarea Națională.

Vizualizări: 1,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: