Scurt pe şase

Vreţi ştiri scurte? Eu vreau ştiri scurte. Ştirile lungi mă obosesc, iar comentariile lungi, şi mai şi. Mă gândesc la tine, cititorule. Vrei scurt? Ia scurt:

Lucian Mândruţă s-a apucat de o emisiune nouă, care se va numi (de fapt se numeşte deja) ”Nimic important”. M-am uitat şi eu vreo cinci minute şi, într-adevăr, pare să fie prima emisiune care se ridică la promisiunile din titlu.

Victor Ponta a afirmat că ”Videanu este cel mai mare mincinos din România”. Păi şi de Manţog nimic? Nu-i şi el măcar al doilea? Hai, domnu' Ponta, aţi îmbătrânit, ce dracu'?

Un preot din Gorj a fost bătut de câţiva tineri pentru ca a refuzat să le împrumute acestora nişte benzină. Acum, avem două variante: ori Patriciu are o casă prin Gorj şi l-au confundat unii cu un preot, ori popii din Gorj îşi trag motorină din pompe care duc direct în Rai.

Nişte cercetători au creat rinichiul artificial. Ceea ce nu-i mare chestie, pentru că rinichi aveam deja prea mulţi. Unul chiar e mereu de vânzare, când ni se termină băutura. Şi tocmai ăştia care şi-ar vinde un rinichi pentru vodcă aşteaptă o altă descoperire epocală: ficatul artificial.

Emil Boc a declarat că legislaţia României încurajează nemunca. Sunt de acord. Doar că, în forma ei reînnoită, legislaţia tinde să încurajeze şi neplata impozitelor.

Un bătăuş de femei din Târgovişte i-a dat cu o sticlă de vin în cap poliţistului care îl anchetase. Acum, poliţistul este în comă profundă, pe un pat de spital. Ceea ce ne confirmă o dată în plus că filmele americane sunt de rahat şi că sticlele de vin sunt mereu mai tari decât par la televizor.

mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: