Scuter lovit de mașină. Tânărul era băut!

A fost accident duminică seara în zona Kaufland din Târgu Jiu, în care au fost implicate un scuter și o mașină. Potrivit unor informații de la fața locului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. "Băiatul de pe scuter a fost rănit, dar era conștient", a spus un martor.

Un tânăr de 29 de ani, din Tg Jiu, in timp ce se deplasa cu un scuter, pe str. Luncilor, pe sensul opus de mers, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar pe str. Termocentralei, din direcția Shopping City către str. Luncilor, intrând în coliziune cu acesta.

In urma impactului, tânărul de 29 de ani care circula cu scuterul și un pasager, de 21 de ani, din autoturism au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânărul de 29 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar in urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpa și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere și se afla sub influența alcoolului.

Vizualizări: 1,644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: