Actori celebri la festivalul organizat de Toma Cuzin la Peștișani

Actorii Andreea Gramosteanu, Tudor Istodor si Octavian Strunila vin alaturi de Cuzin Toma pentru a se intalni cu publicul intr-o serie de discutii despre fascinanta lume a cinematografiei. Toate acestea vor fi moderate de Irina-Margareta Nistor, curatorul festivalului, au anunțat organizatorii.

Doar doua saptamani ii mai despart pe iubitorii de arta de prima editie a festivalului „Film in sat” ce va avea loc intre 3 si 5 iunie la Pestisani, judetul Gorj. Proiectul ambitios dezvoltat de asociatia culturala „Cuzin Toma – Daca eu pot, poti si tu” ii va aduce in mijlocul naturii pe pasionatii de film, teatru, muzica, dans, alaturi de indragiti actori si profesionisti din cinematografia romaneasca.

Mai mult, festivalul va cuprinde activati potrivite pentru toti participantii. Parintii le pot oferi copiilor oportunitatea de a invata lucruri noi si de a isi descoperi o noua pasiune la atelierele de teatru si de percutie.

Din programul zilei de sâmbătă, amintim următoarele ateliere:

• Două ateliere de teatru pentru copii susținute de Școala Teatru de Artă – pentru grupele de vârstă 08-14 ani, respectiv 16-18 ani; 
• Atelier de percuție pentru copii susținut de Mihai Axinte - grupa de vârstă 08-14 ani.
Deși festivalul are loc în apropierea Zilei Internaționale a Copilului, nici adulții nu vor fi neglijați. Astfel, pe lângă filme, teatru și muzică, aceștia se pot înscrie la un atelier de dans contemporan susținut de Teodora Velescu.

Programul complet al tuturor proiecțiilor de film și al activitățiilor culturale este disponibil https://www.filminsat.ro/program. 

Vizualizări: 3,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: