Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Când începe Slowride Transalpina Fest

Încep pregătirile pentru Slowride Transalpina Fest! Cea de-a patra ediție a festivalului este programată să se desfășoare în perioada 22-24 iulie. 

Pasionații de motociclete și muzică de calitate sunt așteptați în localitatea gorjeană Baia de Fier, acolo unde, anunță organizatorii, va fi și tradiționala paradă a motocicletelor. 

”Participanții sunt așteptați, la poalele Transalpinei, cu un line-up menit să ofere o experiență muzicală completă, îmbinând muzica rock cu hip hopul și experimentalul. Printre headlinerii celor două seri de concerte se numără Altar si White Mahala. 

Restul line-upului cuprinde trupe foarte diverse: de la ”veteranii” ZOB, prieteni ai festivalului încă de la prima ediție, și energicii Zaibar, la Bodark si Time Out”, anunță organizatorii. 

Vizualizări: 1,730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: