Se dărâmă clădirea foștilor pompieri

Clădirea în care funcționau pe vremuri foștii pompieri se dărâmă de pe o zi pe alta. Bucăți din tencuiala clădirii au căzut la finele săptămânii trecute pe trotuarul străzii Alexandru Ioan Cuza din Târgu Jiu, fiind un real pericol pentru trecători.

Bucăți mari de tencuială s-au desprins de pe pereții clădirii în care odinioară funcționau pompierii. Clădirea se află într-o stare avansată de degradare de când a fost retrocedată unor cetățeni din Târgu Jiu. Oamenii care trec zilnic pe strada A.I Cuza se tem mai ales pentru viața copiilor. ”Este clădire veche, nu a făcut nimeni nimic la ea. O să se dărâme toată, că nimeni nu ia nici o măsură. Păcat de orașul acesta că este foarte frumos, dar stă prost la acest capitol, s-a ales praful de tot. Banii se duc pe altceva”, a spus o femeie din Târgu Jiu.

Cetățenii mai spun că în această situație au ajuns cam toate clădirile retrocedate din oraș. ”Este un pericol pentru oameni, pentru copiii care trec la școală. Nimeni nu ia nici o măsură, clădirea asta este de ani de zile la vânzare și nu se intereseză nimeni de soarta ei. Păcat că este aici aproape de centru și pică tencuiala de pe ea, e crăpată toată, părăsită”, mai spun oamenii.

Imediat după ce presa a sesizat autoritățile cu privire la această situație Poliția Locală a luat imediat măsuri și a securizat zona urmând să contacteze proprietarul clădirii.

Vizualizări: 522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: