Gorjeancă sărbătorită la împlinirea a 105 ani!

O gorjeancă din Mușetești a împlinit duminică, 6 martie 2016, venerabila vârstă de 105 ani, fiind sărbătorită de întreaga familie, dar și de prieteni și vecini din sat, în frunte cu primarul localității, Ion Ciobea.

Edilul a fost sufletul petrecerii, fiind oaspetele de onoare al familiei Dochiei Băloi. Edilul a venit împreună cu viceprimarul și cu alți consilieri și au oferit 10.000 de lei pentru bătrâna aniversată, ocazie cu care Ciobea a dezvăluit că în localitate au mai fost în ultimii ani și alte persoane care au trecut lejer pragul de 100 de ani. „Avem aer curat aici, e liniște și cred că cei de la oraș pot veni la noi dacă vor să scape de stresul de acolo. Avem izvoare cu apă foarte bună și un mediu sănătos. Asta cred că explică și de ce oamenii trăiesc așa de mult. Am avut un domn pe care la 100 de ani l-am găsit cu vitele pe câmp”, a spus edilul.

La petrecerea de duminică au fost prezente toate rudele bătrânei, Dochia Băloi având doar un fiu, care și el mai este în viață. Au venit însă nepoți și strănepoți și curtea din Mușetești a familiei s-a umplut, vremea frumoasă fiind numai bună pentru o petrecere în aer liber. „Mama a fost mereu o femeie cumpătată. A muncit permanent în curte și gospodărie și nu a făcut abuz de nimic. Nu s-a băgat în vorbele altora, și-a văzut de treaba și de munca ei și îi mulțumesc că m-a crescut așa cum trebuie”, a spus Ilie Băloi, fiul bătrânei.

În curtea acestuia a fost ieri mare petrecere, cheful întinzându-se până aseară târziu, toți cei dragi strângându-se în jurul bătrânei de 105 ani și urându-i să fie în continuare sănătoasă pentru a se putea veseli și anul viitor în martie.

Galerie foto


Vizualizări: 4,106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: