Se deschide un nou Serviciu de Evidență a Persoanelor în Gorj

Un nou Serviciu de Evidență a Persoanelor se va deschide în comuna Bălești, și pentru început va deservi doar localnicii. Autoritățile locale spun că dacă vor fi solicitări din partea primarilor care conduc localitățile învecinate pentru arondarea acestora la noul serviciu, se va face acest lucru fără probleme.

Cel mai probabil, Serviciul va deveni funcțional la finele lunii octombrie. Deși locația este gata și dotată cu aparatură necesară, se așteptă ultimele avize de funcționare.

”Eu aș vrea ca acest serviciu să funcționeze de mâine, dar mai avem de pus la punct ultimele detalii cu firma de supraveghere și mai avem nevoie de un aviz de la București.  Serviciul va funcționa chiar lângă primărie, dotarea și angajările s-au făcut, funcționarii au fost deja instruiți. În primă fază serviciul va funcționa doar pentru oamenii din comuna Bălești pentru că ne-am dorit să le luăm un drum din picioare. Acum merg la Târgu-Jiu și este destul de complicat că trebuie să vină să ia de la primărie adeverințe, să facă programări și ne dorim să simplificăm lucrurile”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul din comuna Bălești.

Vizualizări: 3,505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: