Sute de mii de buletine de vot în Gorj

Ordinea candidaţilor pe buletinele de vot pentru alegerile parlamentare va fi stabilită săptămâna viitoare. Prefectura Gorj va trebui să întocmească macheta buletinelor pe care să o transmită spre avizare Autorităţii Electorale Permanente într-un termen deja stabilit.

667 mii de buletine de vot vor fi tipărite pentru alegatorii din Gorj, iar Prefectura Gorj a comandat hârtia necesară pentru tipărirea buletinelor de vot şi se află la Rezervele de Stat. Ordinea candidaţilor pe liste va fi stabilită la nivelul Biroul Electoral Central, prin extragere. "Pe data de 9 noiembrie se va stabili care este ordinea candidaţilor pe buletinele de vot. Noi va trebui să primim în aceeaşi zi dispoziţia de la Biroul Electoral de Circumscripţie să întocmim macheta buletinelor de vot pentru Senat şi Camera Deputaţilor pe care urmează să o înaintăm pentru obţinerea avizului conform la Autoritatea Electorală Permanentă, cel târziu în data de 11 noiembrie", a declarat Sorin Arjoca, subprefect de Gorj
Două firme au intrat în lupta pentru contractul de tipărire a buletinelor de vot, una din Târgu Jiu şi o alta din Galaţi. Procedura este în desfăşurare şi va fi finalizată tot săptămâna viitoare. Circa 303 mii de gorjeni au în momentul de faţă drept de vot.

Vizualizări: 342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: