Se întorc ninsorile - VIDEO

Ninsorile revin în Gorj. Drumarii au scos din nou utilajele pe șosele. Răspândesc material antiderapant pe Drumul Național 67 și au pregătite 65 de utilaje să intervină în cazul în care zăpada se va așterne pe drumuri.

În următoarele zile, vremea se va răci tot mai mult în județul Gorj. Va ninge și se va depune un strat consistent de zăpadă. Precipitațiile au revenit deja. Joi seara ninge în localitățile Scoarța, Târgu-Cărbunești, Licurici. „A început să ningă pe DN 67B între Târgu-Cărbunești și Licurici. Acționăm cu material antiderapant pentru a preveni prinderea zăpezii pe partea carosabilă. Dacă va fi nevoie, vom interveni și cu utilajele cu lamă. Nu avem atenționare pentru zăpadă. Nu avem atenționare de cantități mari de zăpadă. Facem un apel către șoferi să conducă cu viteză redusă, să păstreze distanța față de mașinile pentru deszăpezire, să nu producem evenimente nedorite și să ne anunțe dacă întâmpină dificultăți pe drumuri”, a fost mesajul lui Cristi Tudor, reprezentant al Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

Ultimul val serios de ninsori a adus probleme grave în Gorj. Peste 20 de mii de gospodării au rămas fără energie electrică, zeci de copaci s-au prăbușit pe șosele și au blocat circulația, iar două drumuri naționale au fost închise ore bune din cauza cantității mari de zăpadă.

Vizualizări: 3,708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: