Se retrage Artego de la Pandurii? Ce spune David!

Senatorul Florin Cârciumaru a declarat în presă că Viorel David de la Artego vrea să se retragă din Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la CS Pandurii Târgu Jiu. Cârciumaru a explicat că va încerca să-l convingă pe directorul fabricii de cauciuc să renunțe la această idee. David a admis că a avut astfel de gânduri, încă de acum câțiva ani, dar că nu se pune problema ca Artego să nu mai ajute echipa de fotbal gorjeană. "Nu, nu avem astfel de gânduri. Eu m-am mai exprimat în sensul că, atâta timp cât nu merge treaba, ce să mai căutăm pe acolo? Dar nu. Nu este o hotărâre, nu pot să spun că am hotărât așa ceva. Asta se face în Consiliul de Administrație, nu așa. Deocamdată, nu", a spus Viorel David, directorul general de la Artego.

Viorel David i-a transmis lui Florin Cârciumaru să nu se mai deranjeze să încerce să-l convingă. "Consideraţi că m-a convins. Povestea e mai de mult. Chiar am vrut la un moment dat, după aceea m-am răzgândit. Toată lumea a sărit pe mine, că dacă fac asta se desfiinţează clubul. Sigur că domnul Cârciumaru are o calitate de moderator întotdeauna. Oricând a fost un mic dezechilibru, dânsul a intervenit cu convingere", a mai spus Viorel David.  

Societatea Artego a devenit de aproape un an singurul sprijin al CS Pandurii Târgu Jiu, asta după ce Complexul Energetic Oltenia a decis sistarea finanțării clubului, având la rândul său probleme financiare. Cei din conducerea CE Oltenia au declarat recent că nu se pune în discuție reluarea finanțării activității sportive la nivel de județ.

Vizualizări: 1,996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: