Secretar de stat, băut la volan

Valeriu Lupu, proaspăt numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost implicat într-un accident de circulație, vineri, pe o stradă din Timișoara. Acesta a refuzat să fie testat cu alcooltestul de către polițiști, așa că s-a ales cu dosar penal.

Valeriu Lupu a lovit o mașină parcată pe strada Behela din Timișoara. Martorii au sunat la Poliție pentru că au avut suspiciunea că secretarul de stat conducea băut.

”Un bărbat de 56 de ani a lovit o maşină aflată în parcare pe strada Behelei, producând pagube materiale. La sosirea echiajelor de poliţie, bărbatul în cauză a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, totodată refuzând să i se recolteze şi probe de sânge. Astfel, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

Lupu a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor în luna noiembrie a anului trecut, dar potrivit unor surse acesta va fi demis săptămâna viitoare.

Vizualizări: 2,476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: