Focul de artificii se va vedea din Parcul Central şi de pe Insuliţă

Târgujienii care vor să întâmpine noul an sub focurile de artificii organizate de municipalitate trebuie să ştie că acestea nu mai au loc în centrul oraşului ci pe Insuliţă. Autorităţile au anunţat că artificiile vor fi spectaculoase pentru că vor fi lansate deasupra apei Jiului şi vor putea fi văzute de pe digul Jiului din Parcul Central şi de pe Insuliţă sau de pe podurile de peste Jiu.

 Trecerea în noul an poate fi sărbătorită şi în aer liber, la focurile de artificii pe care Primăria Târgu Jiu le-a pregătit pentru târgujieni şi invitaţii lor. Evenimentul, care este găzduit de Insuliţa de pe Jiu, a fost anunţat ca fiind unul grandios, primarul Marcel Romanescu prefaţând focul de artificii „magnific” pregătit pentru noaptea dintre ani cu un clip video: „Ne pregătim să pășim cu speranță în 2020, an care ne va rezerva multe surprize și care, la Târgu Jiu, va începe cu un foc de artificii magnific. V-am pregătit un spectacol deosebit și sunt nerăbdător să ne revedem, în noaptea dintre ani, pe digul din parc, în zona insuliței de pe Jiu, să ne bucurăm de o adevărată explozie de lumină și culoare, iar apoi să felicităm cele 9 cupluri care își vor uni destinele la Poarta Sărutului”.

Spectaculozitatea artificiilor din acest an constă nu numai în durata sau modelul pe care îl vor descrie pe cer artificiile ci mai ales în faptul că acestea se vor oglindii în apă. Focul de artificii va fi urmat de cele nouă căsătorii care au loc după miezul nopţii la Poarta Sărutului.

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: