Securiștii din USL se ceartă

După toate scandalurile din ultima vreme, unul ne mai lipsea: certa securiștilor parlamentari. Deputatul PSD Ghiță s-a luat la harță cu senatorul liberal Sorin Roșca Stănescu, înjurându-se reciproc de securitate.  Roșca l-a făcut securist pe Ghiță, deși el însuși a recunoscut că a fost colaborator al securității sau mai bine zis informator al securității pe probleme, zice el, antitero. Ghiță, care până acum a stat în banca lui și n-a suflat nici o vorbă decât cu aprobarea lui Ponta și-a ieșit din minți și l-a înjurat și el la fel pe Roșca, mai ales că deocamdată n-a fost dovedit că ar fi fost pe aproape de nici o fracțiune securistă, iar tot ce se vorbește este la nivel de zvon.

Ghiță are televiziune, iar Roșca îl are pe Felix de care este legat cu fire nevăzute, ca doi bătrâni codoși care au făcut și desfăcut multe. Până la urmă, încaieră-i Drace! Nu de alta, dar să avem un circ nou, că de cele vechi riscam să ne plictisim.  Ca un soldat disciplinat ce este, nu cred că Ghiță ar fi ieșit în public să se înjure cu Roșca, știut fiind ce fel de caracter are senatorul, care vorba lui Chiriac, joacă în altă ligă… Nu pot să presupun decât că în interiorul USL se clocește ceva, din moment ce securiștii se iau la harță între ei, înjurându-se ca la ușa cortului. Acum, dacă a plecat Becali de la liberali trebuie să-i ia locul cineva și acesta se pare că este Sorin Roșca Stănescu, care nu se va sfii și va ieși pe toate posturile prietenului de epoleți, Voiculescu, să înjure pe cel ce mișcă-n front.

Cred că Voiculescu a mai pierdut unul din armata sa. Mugur Ciuvică,  pentru care toată lumea este băsistă, a pierdut procesul de la CEDO și va trebui să-i plătească daune președintelui Băsescu în valoare de 500 milioane de lei.  În urmă cu mai mult timp, în inconștiența lui proverbială, l-a acuzat pe președinte că a fost securist și timp de 14 ani a trăit într-o minciună. Traian Băsescu l-a dat în judecată, a câștigat, iar CEDO i-a respins plângerea lui Ciuvică care a rămas bun de plată. Bietul om o fi crezut că poate să spună ce vrea că patronul lui, Voiculescu, o să-i plătească prostiile. Cred că nu și-a făcut bine socotelile că după sentința de la CEDO a și amuțit… Deh, în viață ai voie să spui ce gândești cu condiția să gândești ce spui… Ciuvică a aflat abia acum.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: