Şedinţă AGA decisivă pentru Pandurii

Acţionarii Pandurii se vor întâlni din nou miercuri, fiecare asociat urmând să vină cu sume concrete pentru bugetul echipei de fotbal. Până în momentul de faţă, nu se cunosc decât sumele de bani cu care vor contribui Consiliul Judeţean şi Primăria Târgu Jiu. Asociaţii şi-au pus mari speranţe în club, odată cu prima victorie a lui Flavius Stoican la Pandurii.

„Miercuri vom avea o şedinţă AGA, vom avea mult mai multe date vizavi de ceea ce înseamnă partea de finanţare din partea Complexului Energetic Oltenia. E la fel de adevărat că şi Artego va avea o parte de finanţare, dar principalul finanţator este CEO, care sperăm să înţeleagă importanţa revenirii lângă echipă”, a declarat primarul interimar Aurel Popescu. Consiliul Judeţean a alocat deja 500 de mii de lei pentru activitatea Centrului de Copii şi Juniori de la Pandurii. „Noi avem obligaţia, în această perioadă, să semnăm protocolul de finanţare ca şi parte esenţială a dosarului de licenţiere. Asociaţii vor trebui să decidă sumele cu care vor contribui la bugetul echipei. Noi deja am alocat banii, la fel primăria, am avut o discuţie şi cu ceilalţi acţionari, ne vom vedea săptămâna aceasta şi vom semna acest protocol de finanţare necesar echipei pentru acest final de sezon şi pentru începutul de sezon 2017-2018”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Primăria Târgu Jiu va veni cu 300 de mii de lei, plus angajamentul de a suporta diferite cheltuieli ale clubului. „Suma este sau nu importantă pentru că în obligaţia noastră revine tot ceea ce înseamnă cheltuieli bază sportivă. Avem o sumă de 300.000 de lei prinsă şi în bugetul local, în această perioadă suma va fi folosită pentru a susţine echipa la meciurile de la Drobeta Turnu Severin, acolo plătim chirie, plătim utilităţi, plătim pază, sunt o serie întreagă de obligaţii pe care le avem. Şi când va fi gata noul stadion vom suporta obligaţiile care ne revin, atunci când vom face predarea stadionului către Clubul Pandurii Târgu Jiu, vom avea fiecare drepturi şi obligaţii”, a spus Aurel Popescu.

Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: