Șef de post de nota 10

Șefia postului de poliție din Albeni a fost câștigată de un candidat care a obținut nota 10 la concursul organizat de Poliția Gorj. După testarea psihologică, în concurs au rămas cinci candidați, cea mai mică notă fiind 7.40.

În schimb, pentru postul de polițe de la Hurezani au fost trei candidați. Cel care a obținut postul a fost notat la interviu cu 9,63. Ceilalți doi contracandidați au obținut 8,26, respectiv 8,03.
Cinci candidați s-au luptat pentru șefia postului de Poliție Plopșoru, cea mai mare notă fiind 9,66. Nu au fost candidați cu note mai mici de 8.

Cei mai puțini candidați s-au înscris pentru conducerea postului de poliție de la Brănești. Șefia postului a fost câștigată de agentul de poliție care a obținut nota 9,10.

Concursurile au avut loc pe data de 12 și 13 aprilie. Proba scrisă a constat într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, nota minimă de promovare fiind 7.00.

Poliția Gorj a mai scos la concurs posturi de șef. De pildă, la concursul pentru postul de poliție din Telești au fost trei candidați cu note mai mici de 2. Mai precis, notele au fost de 1,54, 1,69 și 1,78.

Galerie foto


Vizualizări: 11,867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: