Şefii deconcentratelor, obligaţi să se înscrie în PDL

Şefii instituţiilor deconcentrate din judeţul Gorj sunt nevoiţi să aleagă între funcţie sau adeziunea la PD-L. Printre directorii neînscrişi în partid se numără Marius Boeriu, directorul de la Direcţia de Sănătate Publică Gorj, şi Rodica Ghimiş, directorul Casei de Pensii Gorj.

Surse din interiorul partidului susţin că subiectul va fi dezbătut la următoarea întrunire a BPJ. Ideea nu le surâde celor vizaţi şi aşteaptă să fie înştiinţaţi oficial despre această condiţie.

Boeriu nu vrea să semneze adeziunea

Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, susţine că nu vrea să semneze adeziunea, atâta timp cât nu ştie cât va mai exista DSP-ul la Gorj. “Dacă e hotărât, asta e. Sunt funcţionar public, nu intenţionez să-mi depun adeziunea la partid. O să am o discuţie cu ei. Probabil că o să mă cheme acolo şi o să-mi pună în vedere. Nu ştiu ce voi face. Dacă se va desfiinţa direcţia şi vom rămâne doar cinci oameni, ce director mai este?”, susţine Marius Boeriu.

Cât priveşte directoarea de la Casa de Pensii, aceasta declară că aşteaptă să fie chemată la partid. “Dacă trebuie să alegem, vom alege. Deocamdată nu ştiu nimic, aştept să mă cheme. Decizia o voi lua în momentul în care ni se va pune în vedere acest lucru”, declară Rodica Ghimiş.

FUNCŢIE

Dacă nu vor dori să se înscrie în PDL, directorii vizaţi riscă să plătească cu funcţia. Conducerea Partidului Democrat Liberal nu vrea să susţină directori în funcţii, care nu împărtăşesc ideile partidului.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: