Paleologu a plecat din Gorj cu o foarfecă de tuns oi şi un clop

Fostul Ministru al Culturii, Theodor Paleologu, a primit cadou în Târgul de la Polovragi unde a fost prezent ieri, foarfece de tuns oi şi şi-a cumpărat un clop, fiind amator de obiecte tradiţionale. Deputatul a spus că îi vor fi folositoare ambele, cu foarfecele va tăia panglici, iar clopul îl va purta la toamnă în Parlament.

Theodor Paleologu atrage atenţia indiferent unde s-ar duce prin faptul că are un simţ al umorului dezvoltat. Astfel că cei au fost în Târgul de la Polovragi au fost bucuroşi să îl vadă şi i-au dat şi un cadou: foarfece de tuns oi. Cu zâmbetul pe buze Paleologu i-a şi găsit întrebuinţarea. „Cu această foarfecă voi tăia panglici“, a spus deputatul. Şi pentru că este un mare fan al obiectelor tradiţionale şi-a cumpărat şi un clop. „Cu acest clop aş putea să mă duc la toamnă în parlament”, a declarat râzând fostul Ministru al Culturii.

Ultima dată când a venit în Gorj Paleologu şi-a prezentat candidatura pentru preşedinţia partidului, iar după discurs a dat autografe celor prezenţi în sală.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: