Șefii PSD Gorj, lângă Martescu la depunerea candidaturii

Liderii PSD Gorj au fost prezenți luni la Bumbești Pițic, pentru a fi alături de profesorul Florin-Sabin Martescu la depunerea dosarului de candidatură pentru postul de primar. I-au fost alături deputatul Mihai Weber, senatorul Cristi Rujan, dar și președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Alegerile parțiale vor avea loc în data de 27 iunie. Florin-Sabin Martescu este consilier local și președinte interimar al Organizației Locale a PSD de la Bumbești Pițic. „Finalizarea proiectelor aflate în execuție reprezintă principala preocupare a candidatului PSD, care, de asemenea, își propune să identifice noi obiective de investiții pentru a dezvolta comuna“, a transmis organizația într-un comunicat.

”Prin prisma experienței de consilier local, m-am implicat foarte mult pentru înfăptuirea obiectivelor care acum se află în execuție, mai ales la proiectul de alimentare cu apă și canalizare. Am un proiect de suflet la care țin foarte mult, este vorba despre realizarea aleilor pietonale în localitate, mai ales în zona traversată de DN 67 Târgu Jiu - Vâlcea. În ultimii ani traficul s-a intensificat, iar pericolul este foarte mare pentru cetățeni, care sunt nevoiți să circule pe partea laterală a Drumului Național. Sunt sigur că bumbeștenii mă cunosc foarte bine și mă susțin în această competiție, pentru că am decis să candidez datorită dumnealor”, a declarat Florin-Sabin Martescu, candidatul PSD la Primăria Bumbești Pițic.

Weber este sigur pe victoria candidatului PSD. ”Datorită experienței de consilier local, domnul Martescu știe foarte bine care sunt problemele cu care se confruntă comunitatea de la Bumbești Pițic. Are tot sprijinul nostru și vom fi alături de dumnealui atât în campania electorală, cât și după câștigarea alegerilor din data de 27 iunie. Este o luptă grea, dar sunt convins că vom câștiga” a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Vizualizări: 1,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: