Romanescu: Aș putea să fiu președintele organizației județene? Poate da!

Nu doar la nivel central se fac pregătiri pentru alegeri, ci și în sânul organizațiilor județene ale Partidului Național Liberal se vor ascuți săbiile. Până la jumătatea lunii august, vor fi organizate alegeri și la nivelul PNL Gorj. „Aș putea să fiu președintele organizației județene? Poate da!”, a comentat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Dar, cu toate acestea, edilul a spus că este mai concentrat pe administrație decât pe politică până în 2024.

Marcel Romanescu a declarat că, în prezent, știe doar de dorința deputatului Dan Vîlceanu de a candida pentru un nou mandat în fruntea PNL Gorj. „Doar domnul Vîlceanu va candida, cel puțin la acest moment. Până pe 15 august, se vor finaliza alegerile de la nivelul organizațiilor județene. Acesta este termenul. Eu îmi doresc liniște în PNL Gorj. Sunt auspicii favorabile ca municipiul să se poată dezvolta doar cu sprijinul tuturor. Eu am renunțat la orgoliile politice și personale. Că aș putea să fiu președintele organizației județene? Poate da. După două victorii pe care le-am repurtat în fața PSD la Târgu Jiu, ar fi una dintre soluții, dar, pentru următorii patru ani, nu mă interesează decât administrația din Târgu Jiu mai mult decât latura politică”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Însă lucrurile s-ar putea schimba peste câțiva ani, a dat de înțeles Romanescu: „Dacă vom reuși să facem performanță până în 2024, de atunci avem toate ușile deschise și în sfera politică”, a mai spus primarul liberal. 

Vizualizări: 2,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: