Șeful Ambulanței Gorj, în autoizolare

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, Constantin Mitroi, a intrat în autoizolare, la domiciliul din Târgu-Jiu, după ce, marți, s-a întors dintr-o vacanță din Italia, scrie Radio Infinit. Dan Vîlceanu, directorul medical, a preluat conducerea instituției până la revenirea lui Constantin Mitroi.

Mitroi a fost timp de 5 zile la Milano cu soția. Marți, a aterizat pe aeroportul din Craiova, de unde a fost preluat de o echipă a Direcției de Sănătate Publică Dolj. După ce i-a fost luată temperatura și a completat un formular, șeful SAJ Gorj a plecat spre Târgu-Jiu. În prezent se află în izolare la domiciliu pentru 14 zile, fără să prezinte vreun simptom de infectare cu coronavirus.

În autoizolare la domiciliu este și fostul consilier local Ion Săvoiu, în prezent consilier al directorului societății de transport public Transloc SA. Săvoiu are afaceri în Italia și s-a întors acum câteva zile, intrând în autoizolare abia ieri. Acesta locuiește în cartierul Preajba din Târgu Jiu. Zilele trecute, Săvoiu a participat la emisiuni la radio și tv, ca invitat, unde a vorbit despre reacția autorităților italiene cu privire la epidemia de coronavirus.

Vizualizări: 3,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: