Șeful ANPC, "săgeți" către Mădălin Giurcău după controalele din Gorj

"Descinderile" făcute de comisarii ANPC în Gorj, în cadrul comandamentului de iarnă, se lasă cu avertizări între șefii din Protecția Consumatorului. Horia Constantinescu, șeful ANPC, a transmis că vor fi sesizate "instituțiile cu abilitate să cerceteze" după constatările din Gorj.

Constantinescu a dat de înțeles că unele firme care sunt pe lista clienților unei brutării ce îi aparține soției comisarului adjunct, care coordonează activitatea OPC Gorj, ar fi "protejate" de controale.

Este de notorietate deja că soția comisarului Mădălin Giurcău administrează o brutărie în Târgu Jiu. Șeful ANPC nu a dat nume, dar nici nu mai era nevoie.

"Trebuie să-mi asum faptul că, din păcate, la nivelul județului Gorj – și avem infomații pe care le vom transmite instituțiilor cu abilitate să cerceteze – în sensul că acolo cine cumpără pâine de la brutăria care trebuie o să aibă un beneficiu al unei protecții suplimentare. Este vorba de soția comisarului șef adjunct, cel care are în coodonare unul dintre comisariatele puse sub semnul întrebării", a declarat Horia Constantinescu, șeful ANPC.

Mai multe unități de cazare și restaurante din Gorj au fost amendate ori s-au ales cu activitatea sistată temporar sau definitiv după vizita comisarilor de la ANPC. În zona Rânca și în Târgu Jiu, au fost cele mai multe exemple în acest sens.

Vizualizări: 3,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: