Ciucă, declarații despre accidentul de la Jilț

Premierul Nicolae Ciucă a cerut miniștrilor Virgil Popescu și Marius Budăi, Energie, respectiv Muncă, să-l țină informat cu privire la situația din CE Oltenia.

„Domnule ministru (n.r- Virgil Popescu), doresc și dispun ca toate contractele de achiziție de la Complexul Energetic Oltenia să fie verificate și să fie identificate cauzele pentru care aceste contracte nu au asigurat condițiile normale de desfășurare a activității”, a intervenit premierul Ciucă.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a precizat, că a fost sistat transportul cu autovehicule neomologate.

„Vă solicit ambilor miniștri ca în ședința de săptămâna viitoare să prezentați termenul în care împreună vă veți asigura de verificarea și implementarea măsurilor necesare în întreg Complexul Energetic Oltenia dar și în celelalte structuri în care trebuie să urmărim modul în care se îmbunătățesc condițiile de muncă și de securitate în muncă. Activitatea se va extinde în toate structurile de producere a energiei electrice din subordinea Ministerului Energiei. (…) Și veți pune la dispoziția organelor de cercetare penală toate datele”, a mai declarat premierul.

Vizualizări: 2,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: