Şeful de la OPC Gorj recunoaşte că este dator la cămătari

Comisarul şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Gorj, Mădălin Giurcău, are datorii la cămătari. A recunoscut acest lucru în cadrul emisiunii Provocare la Adevăr difuzată de postul de televiziune Gorj TV. Mai în glumă, mai în serios, îi invită pe cei cu suflet mare să îi mai achite din ele.

Zvonurile cum că Mădălin Giurcău ar avea legături cu cămătarii din Gorj, cărora le este dator până peste cap sunt adevărate. A confirmat-o chiar comisarul şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Gorj în cadrul unei emisiuni televizate. Deranjat de curiozitatea unui telespectator de a afla care sunt datoriile către cămătari, acesta l-a invitat să-l ajute cu datoriile dacă tot îl interesează de ele.  “Dacă vă interesează care sunt datoriile mele la cămătari, vă dau lista cu ele şi poate mi le achitaţi dumneavoastră, că vă văd aşa curios să aflaţi de ele”, i-a replicat Giurcău telespectatorului.

Pe lângă cele de la cămătari, mai sunt şi cele la instituţiile bancare, afişate pe site în declaraţia de avere. “Îi dau toate datoriile mele telespectatorului interesat de ele, poate să intre să le vadă şi pe cele din declaraţia de avere, iar dacă poate, îl invit să mi le şi achite”, a completat şeful de la CPC Gorj.

Mădălin Giurcău împreună cu familia sa desfăşoară o serie de afaceri, despre care gurile rele susţin că sunt dubioase. Acesta pare că ar avea legături cu cămătarii din Gorj, de la care au împrumutat bani, şi pe care ulterior nu i-a mai înapoiat. De asemenea, şi creditele de la bănci creează probleme încât ar putea rămâne fără casă şi maşini.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: