Şeful de la Polaris şi-a dus soţia la cină romantică de Valentine`s Day

Directorul celui mai important serviciu de salubritate din Gorj, Luis Popa, rămâne un romantic incurabil. Îndrăgostit până peste cap de soția sa cu care are o relație de 12 ani, Luis Popa nu ratează nicio ocazie de a-și face partenera fericită, cu atât mai mult de Ziua Îndrăgostiţilor. Mărturisește că în fiecare an primește cadouri cu această ocazie iar el la rândul lui nu pierde deloc timpul, își scoate soția în oraș.

Directorul Polaris M Holding, Luis Popa, este unul dintre cei mai tineri directori din județ. Căsătorit de doi ani dar având în spate o relație de 10 ani, Luis Popa mărturisește că își iubește partenera de viață cu aceeași intensitate de la începutul relației. ”Consider că trebuie să existe un echilibru și să ținem cont că suntem doi oameni și trebuie să ne respectăm reciproc. Sunt căsătorit de doi ani dar am avut o relație de zece ani în spate. Ziua Îndrăgostiților este doar un prilej de a-i arăta o dată în plus că o respect dar așa în fiecare zi suntem îndrăgostiți”, a declarat Luis Popa.

Cadouri

Și cum Ziua Îndrăgostiților este și un prilej de a primi dar și dărui câte ceva, Luis Popa a mărturisit că de obicei primește de la soție fie un ceas, o cămașă fie o carte de citit. Nici el nu s-a lăsat mai prejos. ”Eu am scos-o la o cină romantică în oraș, este un obicei pe care îl cam am în fiecare an. Cu florile nu prea le am iar ea știe acest lucru. În schimb, îi ofer mai tot timpul ciocolată. Și de Valentine`s Day și de Dragobete sărbătorim, de fapt fiecare zi pentru noi e o sărbătoare și așa ar trebui să fie în fiecare cuplu”, a adăugat Luis Popa.

Directorul Luis Popa a mărturisit că în perioada următoare își dorește și un copil dar lasă lucrurile să vină de la sine. Acum îi pregătește un week-end la munte soției dat fiind că iarna aceasta nu au putut merge în concediu. ”Un copil este în planurile noastre dar mai așteptăm puțin. Mai spre primăvară vom pleca și noi un week-end la munte pentru că nu am ieșit deloc iarna asta”, a spus Luis Popa. 

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: