Gorjenii se pregătesc pentru ”Românii au talent”

Gorjenii care au intrat în competiția de laRomânii au talentse pregătesc din greu pentru a cuceri juriul și publicul cu numere spectaculoase. Printre cei care au trecut de preselecţiile care au avut loc anul trecut la Craiova se numără Mihai Vulpe, Luiza Ciudin, Maria Gugu, naistul Ștefan Popescu, grupulMăriile Gorjului” şi grupul de  naiștiJianaai Școlii Populare de Artă.Sezonul doi al mult aşteptatului show de televiziuneRomâniiautalent,difuzat pe Pro TV,va debutavineri, 17 februarie.

Prima ediție a acestei emisiuni a făcut furori în rândul românilor, iar în acest sezon sunt așteptat momente la fel de încântătoare, ce vor fi jurizate de echipa formată din Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre. Gorjenii sunt reprezentați și ei la acest nivel prin artiști precum  Mihai Vulpe, Luiza Ciudin, Maria Gugu sau naistul Ștefan Popescu. Primul talent al Gorjului ce va putea fi vizionat în deschiderea celei de-a doua ediție a show-lui ”Românii au talent” este Maria Gugu, fiica directorului Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Mica interpretă în vârstă de doar 11 ani a cucerit inimile interpreților de muzică ușoară. Românii vor vedea înregistrarea ce a avut loc în luna august la Craiova. ”Evoluția Mariei va fi difuzată vineri, când se deschide și cea de-a doua ediție a acestui show.  Difuzarea începe la ora 20.30. Nu sunt emoții pentru că știm ce s-a întâmplat la Craiova. Important este că lumea poate să o vadă și să știe ce să voteze”, spune Marian Negrescu, directorul teatrului din Târgu Jiu.

LuizaCiudin interpretează muzică populară

O altă mică interpretă din Gorj, calificată în acest concurs este Luiza Ciudin din Târgu Cărbuneşti, ce reprezintă un talent al muzicii populare românești. La cei 11 ani ai săi are la activ mai multe trofee câștigate la festivaluri naționale și internaționale. Micuța interpretă spune că este un pas important pentru ea că a urcat pe scena acestui concurs. ”Pentru mine reprezintă o bucurie imensă faptul că am reușit să intru în acest concurs. Mă pregătesc cu profesoara mea de la Școala Populară din Târgu Jiu, Camelia Argint. Merg o dată pe săptămâna la Târgu Jiu să fac repetiții. Această șansă înseamnă foarte mult pentru mine. Încă nu m-am gândit ce o să interpretez, dar sper să iasă ceva frumos. Mă pregătesc câte două ore pe zi, mai fredonez câte ceva. Interpretele mele preferate sunt Maria Loga, Victorița Lăcătușu și Niculina Stoican”, menționează Luiza. Pentru ziua în care o să apară în fața juriului și a telespectatorilor micuța și-a pus deoparte costumele, pentru că așa cum spune, are din ce să aleagă. ”Am deja costume și dacă o să mai găsesc o să le iau cu cea mai mare plăcere”, afirmă micuța interpretă. Emoțiile au pus puțin stăpânire pe Luiza, dar le face față. ”Am intrat în prima etapă la Craiova. Acum am ceva emoții, dar sper să le depășesc. Mă încurajează părinții, despre care pot să spun că mă împing puțin de la spate. Pentru mine experiența contează. Dacă cânt este bine, dar cel mai mult contează că am ajuns acolo”, mai spune tânăra.

Mihai Vulpe, alias Elvis

Un alt concurent din Gorj care va urca pe scena acestui show este Mihai Vulpe, alias Bacio. Talentul său muzical constă în interpretarea melodiilor lui Elvis Presley, idolul său. ”Pregătesc un show de excepție împreună cu mulți colaboratori pentru că la un astfel de spectacol se caută foarte mult partea de entertainment. Contează foarte mult coregrafia, îmbrăcămintea și actul în sine. Trebuie să fii atent la toate detaliile și intenționez să fac un show care să-i surprindă pe cei din juriu. Pot să spun că pe un panou mare se va face o comparație între mine și Elvis, o să fie un fel de dialog muzical. Gorjenii sunt alături de mine”, spune Mihai. Pentru următorul număr tânărul caută o vestimentație specială. ”Pentru mine este un câștig, indiferent de ce se va întâmpla mai departe. Mi-am luat un stilist și voi comanda vestimentație dintr-un magazin american cu îmbrăcăminte asemănătoare cu cea a artistului”, mai susține Mihai Bacio. În demersul său este susținut de FunClub-ul Elvis Presley din România, prin intermediul căruia a fost contactat să cânte pe 16 august în Memphis la un spectacol închinat artistului.

Galerie foto



Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: