Şeful FRF susţine arbitrii în conflictul cu Pandurii

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), a fost somat de preşedintele CS Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, să demită conducerea Comisiei Centrale de Arbitraj, dar şeful Federaţiei spune că e mulţumit de arbitrii români. Săptămâna aceasta a avut loc o şedinţă la Slatina, Prunariu şi-a spus păsul şi a înţeles că i s-a dat dreptate. Burleanu spune însă că marile nemulţumirile vin de la echipele aflate în zona retrogradării.

Prunariu spune că a stat de vorbă cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, căruia i-a cerut demisia lui Sandu Deaconu de la Comisia de Arbitraj. Prunariu a spus că ştie că şeful Comisiei Centrale de Arbitri, Kyros Vassaras, stă mai mult pe la Salonic şi că cel care conduce de fapt este Sandu Deaconu şi că FRF ar trebui să ia măsuri. Prunariu anunţă că la următorul meci fotbaliştii vor juca cu banderole albe în semn de protest. „Am avut o discuţie cu preşedintele FRF şi cu secretarul general, ne-am întâlnit la Slatina. I-am explicat că sunt multe greşeli de arbitraj care influenţează rezultatul meciurilor. Mi-au dat dreptate şi urmează să facă o analiză şi să ia anumite măsuri“, a spus Prunariu.

Culmea, Răzvan Burleanu a declarat în presa centrală că are încredere în conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor. Burleanu a sugerat că cei de la Pandurii ar fi stresaţi că se află în zona retrogradării. "În momentul de faţă arbitrii români se bucură de toată susţinerea mea. În acelaşi timp, tot acest scandal şi aceste nemulţumiri  trebuie să le punem şi pe seama faptului că vom avea şase echipe anul acesta care vor retrograda. Domnul Kyros Vassaras conduce activitatea arbitrajului românesc şi în momentul de faţă o conduce bine", a spus Burleanu.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: