Iohannis, la o partidă de tenis după aflarea rezultatelor

Preşedintele ales Klaus Iohannis a jucat tenis, luni seară, la un club din Sibiu, alături de tânărul tenisman Victor Cornea, care a postat pe Facebook o fotografie. "Am avut privilegiul să fac primul antrenament într-o Românie altfel, chiar cu noul preşedinte, Klaus Iohannis", a scris tânărul.

Victor Cornea, în vârstă de 21 de ani, a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de Klaus Iohannis pe un teren de tenis. Imaginea este însoţită de un text, tânărul povestind că a jucat tenis cu noul preşedinte al României. "Azi, la Tenis Club Pamira din Sibiu, am avut privilegiul să fac primul antrenament într-o Românie altfel, chiar cu noul preşedinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple şi motivaţionale cuvinte: «Victor, ai văzut că se poate!»", scrie tânărul tenisman pe reţeaua de socializare.

Victor Cornea a mai scris că Iohannis a jucat tenis şi în ziua dinaintea alegerilor.  În 2012, Klaus Iohannis a apărut jucând tenis în biroul său de la Primăria Sibiu, într-un spot de promovare a unui turneu de tenis desfăşurat la Sibiu, el spunând atunci că iniţiativa i s-a părut "suficient de notabilă" pentru a o promova.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: