Nimic nou! Eșec pentru Pandurii pe Municipal!

Eșec cu scandal și multe ratări la Târgu Jiu! FC Botoșani a deschis scorul în meciul cu Pandurii, dar gorjenii au reușit să egaleze cu ajutorul lui Erico da Silva. În ultimele minute ale meciului, botoșănenii au dat al doilea gol din penalty. Multiplele ratări ale pandurilor în combinație cu arbitrii rău-intenţionaţi au făcut ca meciul să se termine 1-2 pentru oaspeți.

Un egal și două victorii, acesta era obiectivul conducerii CS Pandurii pentru ultimele trei meciuri cu FC Botoșani, Rapid și Iași. Pandurii a pierdut meciul cu FC Botoşani, deși antrenorul Petre Grigoraș spera să învingă echipa lui Leo Grozavu. Partida dintre FC Botoșani și CS Pandurii de pe Stadionul Municipal a fost sub semnul ratărilor elevilor lui Petre Grigoraș. Scorul a fost deschis de gazde în minutul 31, printr-un șut al lui Batin.

Spre finalul primei reprize a început circul, dacă fotbal tot nu era. Pandurii au solicitat un penalty după ce lovitura de cap a lui Matulevicius ar fi atins mâna lui Ngadeu. Centralul Adrian Cojocaru a fost de acord în prima fază, dar după ce s-a consultat cu asistenții s-a răzgândit. Decizia centralului gălăţean a agitat şi mai mult apele pe teren, cele două echipe fiind foarte aproape să-l linşeze pe Cojocaru. Antrenorul oaspeţilor, Leo Grozavu, a fost trimis în tribună pentru un conflict cu banca pandurilor.

În minutul 50 Nistor a executat un corner, Buleică a deviat, iar Erico finalizează cu un şut în poarta adversarilor. Egalitatea a fost menţinută câteva zeci de minute. În minutul 85 Vașvari a înscris al doilea gol pentru FC Botoșani dintr-un penalty. Reluările tv au arătat că nu a fost penalty, lovitura de la 11 metri fiind dictată de asistentul Stelian Slabu.

În tot anul calendaristic 2014, pandurii au reuşit să bifeze doar două victorii pe teren propriu. Una dintre acestea a fost contra celor de la Corona Braşov, 5-0, formaţie ce s-a desfiinţat între timp, şi cealaltă contra Oţelului, 4-0, o echipă ce trecea printr-o perioadă dezastruoasă la ora meciului.

SUPORTERI

La meci nu au fost văzuți oficiali sau acționari ai CS Pandurii. Dar nu a lipsit Vali Galerie, șeful Galeriei Durii, cel care a stat o noapte după gratii pentru că a vrut să pună mâna pe niște bani care nu-i aparțineau. Meciul a fost urmărit de pe stadion și de prefectul Alin Văcaru și viceprimarul Aurel Popescu.

Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Erico, Momcilovic, Unguruşan - Anton, Elton, Nistor - Buleică, Matulevicius, Shalaj

FC Botoşani: Curileac - Patache, Tincu, Ngadeu, Danci - Vaşvari, Browne - Ngankam, Batin, Fulop – Hadnagy

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: