Pandurii l-au salvat pe Grigoraș de la demitere

Pandurii a învins cu 3-0 FC Brașov și a ieșit din zona retrogradării! Totodată, victoria obținută prin golurile lui Mihai Roman și Alin Buleică îl salvează pe antrenorul Petre Grigoraș de la demitere. Aceasta este a treia victorie a pandurilor în acest sezon.

FC Braşov: Marinescu – Vagner, Diogo Santos, Leko, Serginho – M. Constantinescu, C.Munteanu (Ciocâlteu, min. 62), Moraru, Aganovic – Enceanu (Alex Grigoraş, min. 78) – L. Ganea (C. Ţîră, min. 78)

Pandurii: Stanca – Pleaşcă, Erico, Mevlja (Unguruşan, min. 38), Momcilovic – Anton, Elton, Nistor (C. Predescu, min. 79) – Buleică, M. Roman, Shalaj (Nicoară, min. 66)

Cartonaşe galbene: Moraru (min. 58) / Anton (min. 33), Roman (min. 34), Shalaj (min. 45), Elton (min. 69), Buleică (min. 74)

Arbitri: Iulian Dima – Vasile Marinescu, Iulian Radu

Au marcat: Buleică (min. 39 şi 74), M. Roman (min. 88)

Pandurii Târgu Jiu a reuşit, în sfârșit, o victorie. Golurile au fost marcate de Alin Buleică (dublă în minutele 39 şi 74) şi Mihai Roman în minutul 88. Tehnicianul Grigoraș admite că următoarea perioadă ar fi fost una neagră pentru el dacă nu ar fi câștigat partida. Conducerea clubului îl amenințase cu demiterea. "E o imensă gură de oxigen, aveam o foame de puncte extraordinară. Recunosc că nu a fost un meci strălucit, dar am jucat mai pragmatic ca altădată, nu atât de spectaculos, dar mai eficient. Urmează două săptămâni de pauză, ar fi fost foarte negre pentru mine dacă nu am fi câştigat. Sperăm să fie un nou început, să realizăm cât mai multe puncte din ultimele trei etape. Ar fi o mare realizare dacă am câştiga măcar cele două meciuri de pe teren propriu", a spus Grigoraş pentru Dolce Sport.

Gazdele au introdus balonul în poartă în minutul 90, însă reușita acestora nu s-a pus, pe motivul unui fault în atac.  Alin Buleică a înscris prima dublă în Liga I. Mihai Roman a stabilit scorul final, 0-3, cea mai categorică victorie din deplasare pentru Pandurii în acest sezon. "Cu aceste goluri sper să-i fi atras atenţia domnului Iordănescu şi să fiu convocat la echipa naţională",a declarat mijlocașul Alin Buleică. În acest sezon Buleică marcase un singur gol pentru Pandurii, tot în deplasare, la prima victorie din acest sezon reuşită de Pandurii în meciul de la Mediaş, cu Gaz Metan. În meciul cu FC Braşov, Alin Buleică a marcat de două ori, în minutele 39 şi 75, ajungând astfel al doilea marcator al echipei după Mihai Roman, la egalitate de goluri cu Matulevicius.

FAMILIE

Meciul cu FC Brașov a fost important pentru Grigoraș și pentru că fiul său, Alexandru, a intrat pe teren la echipa adversă. "Orice părinte doreşte ce-i mai bine pentru băiatul lui şi nu mă supăram dacă marca şi el un gol. A fost o situaţie destul de delicată, dar mă bucur pentru echipa mea", a mai spus Grigoraş.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: