Şeful Gărzii Financiare Gorj are o grădină cu flori

Ion Pupăzan, comisarul şef al Gărzii Financiare Gorj, este pasionat de flori. Pentru a avea mai mult timp pentru grădinărit, acesta a renunţat chiar şi la pescuit. Primăvara cheltuieşte câteva milioane de lei vechi pentru a-şi împodobi curtea plante. Ion Pupăzan consideră că florile valorează mai mult decât orice cadou pentru cine ştie să le înţeleagă limbajul.

Ion Pupăzan a devenit şeful Gărzii Financiare Gorj după ce a urcat toate treptele ierarhice. Acesta a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din Craiova, iar o perioadă a fost angajatul Institutului de Cercetare din localitate. De aproximativ 10 ani lucrează în cadrul Gărzii Financiare Gorj. Ion Pupăzan este căsătorit şi are doi copii, un băiat student la Bucureşti, şi o fată în ultimul an de liceu. Deşi are foarte puţin timp liber, şi-l valorifică muncind în gospodărie. Cel mai mult se ocupă de grădinărit, fiind pasionat de flori. “Încă din copilărie îmi plăceau foarte mult florile. Aveam propria mea grădinuţă şi mă ocupam în permanenţă de ea. Acum am o zonă a curţii în care am plantat trandafiri, lalele, gladiole, flori de sezon şi câteva soiuri de arbuşti. Primăvara cheltuiesc câteva milioane de lei vechi pentru a o îmbogăţi cu diferite plante. Îmi place să mă ocup de întreţinerea lor. Sunt mână bună şi toate florile pe care le-am plantat s-au prins. Pe lângă grădina cu flori, mă mai ocup de pomicultură şi de solarul cu legume. Dacă înainte mai mergeam din când în când la pescuit acum tot timpul mi-l petrec în gospodărie”, a declarat Ion Pupăzan. Şefului Gărzii Financiare îi place să ofere flori şi consideră reprezintă un cadou deosebit pentru cine ştie să le înţeleagă limbajul. “Nu numai că mă ocup de întreţinerea lor dar îmi place să şi ofer flori. Soţiei mele îi ofer dese ori flori. O floare e un cadou simplu dar poate semnifica mult”, a mai precizat comisarul şef.

CONCEDII

Ion Pupăzan a profitat de concedii pentru a cunoaşte frumuseţile ţării sale. Cel mai mult a fost atras de zona Bucovinei. “M-au impresionat mult şi mânăstirile din Moldova, mai ales pentru liniştea pe care o emană. Sunt zone pitoreşti care îţi rămân întipărite în memorie. Patru ani la rând am vizitat mânăstirile din Moldova şi vreau să le mai revăd. Foarte multe erau în renovare şi cred că acum arată mult mai bine”, a precizat comisarul şef al Gărzii Financiare Gorj.

Vizualizări: 309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: